Köpa glidmedel

Det är inte så lätt att som kund välja vilket glidmedel man bör köpa så vi visar här tre alternativ som vi vet att du kommer bli nöjd med oavsett vilken av dessa du väljer. De silikonbaserade är bra både till massage och till sex, medans den blå flaskan är bra vid just sex.

Efter att i snart tjugo år sett, sålt och informerat om de flesta glidmedlen på marknaden så presenterar vi här de glidmedel vi anser vara absolut bäst. När vi säger bäst så menar vi ett glidmedel med bra ingredienser, en väldokumenterad tillverkningsprocess och en riktigt bra glideffekt. Både sett till hur glatt det känns men också hur länge glidet sitter i.

Silikonbaserat glidmedel

DreamglideDream glide silikon – Ett mycket bra silikonbaserat glidmedel av medicinsk kvalité utan några konserveringsmedel. Ett långvarigt glid som också passar väldigt bra till massage.

Klicka för att köpa Dreamglide silicone glidmedel

Klicka för att köpa Glide 4 you glidmedel

Vattenbaserat glidmedel

Dreamglide vattenbaserat glidmedelDream glide water – är ett prisvärt och helt neutralt vattenbaserat glidmedel. Det är hudvänligt och återfuktande, pH-optimerat och fritt från glycerin.

Det är perfekt att använda detta vattenbaserade glid när du bara vill ha lite ”starthjälp”.

Klicka här för att köpa Dreamglide Water